Saçımızı yüksek ısıdan koruyan ürünler 2..LEE STAFFORD POKER STRAIGHT CONDITIONER



Pazar günü can sıkıntısı ve ne yapacağımı bilememekle boğuşma sonrası bloğumda radikal değişiklikler yapmanın vakti geldiğini düşünüyorum.:) Geçen hafta saçımı kısa kestirdiğim den her gün farklı modelle hareket katmaya çalışırum ki bu pek kolay olmuyor. çok kabarık ve düzensiz dalgaları olan bir saçım var. Her sabah düzleştirmek zorunda olmak da cabası. Gratis indirimlerinden faydalanıp denemeyi düşündüğüm lee stafford ürünleri bu aralar benim en iyi yardımcım. Yakın bir zamanda aldığım sea salt sprey denememi de önümüzdeki günlerde paylaşmayı düşünüyorum.
Gelelim Poker straight düzleştirici saç bakım kremine:

Sıcaklığı 250ºc'ye kadar olan profesyonel saç düzleştiricilerin saçta sebep olabileceği yanmalara karşı korur. İçerisinde koruyucu kaktüs ve zeytinyağı özleri sayesinde hem yumuşak hemde parlak saçlara kavuşturuyor.

Saçın statik kabarmalarına da yardımcı oluyor.








Kullanımı her saç kremi gibi. En önemli özelliği de hiçbir lee stafford ürünü hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.





Lee Stafford Poker Straight Conditioner is the second step to really straight hair. Lee Stafford's conditioner will silken and soften the hair making it ready for a poker straight look, whilst also protecting it from the heat of straighteners when styling.


The P2FiFTY COMPLEX is the next generation of heat protection. It saves the hair from the scorching heat of professional straightening irons up to 250ºc.


Contains Cetrimonium Chloride, a cationic antistatic agent to help reduce frizz and static. Leaves hair conditioned and ready for Poker Straight straightening products to create a Poker Straight look. Lee Stafford products are not tested on animals.



FİYAT: yaklaşık 16 TL ama indirimle 10 TL'ye almıştım.


Yorumlar

Popüler Yayınlar